top of page

HOSPITAL CARE - ZORG VOOR ZORG

Veilige zorg in heel Nederland

Om de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te optimaliseren staan onze zorgprofessionals 24/7 klaar. Hospital-Care ondersteunt (privé)klinieken en zorginstellingen met flexibele zorgprofessionals. Daarnaast beschikt Hospital-Care over spoedinterventieteams. Dit voor zowel binnen als buiten kantooruren. Onze zorgprofessionals zijn ervaren en professioneel getrainde hulpverleners die adequate hulp verlenen bij spoedeisende situaties. 

Ziekenhuismedewerkers

Spoedinterventie voor uw
zorginstelling

Hospital-Care heeft diverse zorgprofessionals voor pre, peri en postoperatieve zorg zoals flexibele anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, recovery medewerkers, algemeen verpleegkundigen en sedatie praktijkspecialisten. Onze spoedinterventieteams zijn beschikbaar voor zowel binnen als buiten kantooruren.

 

Onze zorgprofessionals zijn ervaren en professioneel getrainde hulpverleners die adequate hulpverlenen bij spoedeisende situaties. Bij Hospital-Care kunt u rekenen op een betrouwbare en veilige partner. We gaan graag met u in gesprek over wat de mogelijkheden zijn. 

Onze Visie

Hospital-Care detacheert en bemiddeld zorgprofessionals in heel Nederland. Wij staan garant voor goed opgeleide zorgprofessionals die wij binnen uw organisatie optimaal inzetten. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor zowel uw organisatie als voor onze zorgprofessionals. Betrokkenheid zien wij als uitgangspunt voor Hospital-Care. Wij streven ernaar om uw organisatie te leren kennen, net zoals wij onze professionals kennen. Wij zijn ervan overtuigd de werkprocessen en de kwaliteit van zorg hiermee te optimaliseren.

hospitaal
Gezondheidszorgmedewerkers

Kernwaarden

Professioneel: wij bieden goed opgeleide zorgprofessionals.
Gedreven: wij is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor beide partijen.


Betrokken: wij streven ernaar om u net zo goed te leren kennen als onze medewerkers.

Arts met een mammografie

Kernkwaliteiten

Direct contact met de juiste persoon door korte communicatielijnen en
persoonlijke aandacht.

bottom of page