top of page

Acerca de

logo klein.png

Hospital-Care is een onderneming die operatiekamerpersoneel uitzendt op aanvraag van klinieken. Wij kenmerken ons door betrokkenheid bij zowel de instellingen als het personeel. Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven naar perfectie.

Als Recovery verpleegkundige heb je de zorg rondom pre en post-operatieve patiënten met een zorgvraag die varieert van laag- tot hoogcomplex. Je bewaakt de vitale functies van de patiënten en draagt bij aan een spoedige stabilisatie en vroeg postoperatief herstel. Goed klinisch redeneren, anticiperen en adequate communicatie met collega’s en anesthesiologen zijn hierin essentieel. Past dit bij jou? Kom dan ons team versterken!

Wij bieden goede salariëring, uitstekende arbeidsvoorwaarden, vergoeding van de reiskosten en de werkuren zijn bespreekbaar. Jij bent een geschikte kandidaat als je resultaatgericht bent, flexibel en betrokken bent. Ook ben je in het bezit van een CZO erkend diploma recovery verpleegkundigen en heb je minimaal 1 jaar ervaring.

Kom jij ons team versterken? Neem contact op via het contact formulier, via vacatures@hospital-care.nl of bel naar Marcel Kneepkens (085 060 0510).

Wij zien graag je reactie tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page