top of page

Acerca de

logo klein.png

Hospital Care is per direct op zoek naar basisartsen (AIO, AGNIO of promovendus) voor Spoed Interventie Team (SIT) uit omgeving Nijmegen en Utrecht. Hospital-Care is een onderneming die operatiekamerpersoneel uitzendt op aanvraag van klinieken. Wij kenmerken ons door betrokkenheid bij zowel de instellingen als het personeel. Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven naar perfectie.

Tijdens de achterwachtdiensten (18:00 tot 07:00 uur) ben je ter plaatse op één van onze klinieken en heb je gelegenheid om te studeren en te slapen. Het SIT team komt in actie bij plotselinge verandering/achteruitgang van ademhaling, polsfrequentie, temperatuur, bloeddruk en of bewustzijn.

Als basisarts bij Hospital Care vorm je samen met een gespecialiseerd verpleegkundige met ALS

(IC, SEH, CC) het Spoed Interventie Team. Bij een acute situatie word je opgeroepen door de verpleegkundigen die daarbij gebruik maken van de MEWS methode.

Verder heb je nauw contact met de dienstdoende artsen voor overleg.

Jij bent een geschikte kandidaat wanneer je afgestudeerd bent als (basis)arts, gemotiveerd bent, beschikt over een geldige BIG registratie en een FCCS certificaat hebt.

Voor informatie kan je contact opnemen met Marcel Kneepkens via vacatures@hospital-care.nl of bel 085 060 650.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

bottom of page